lördag 9 juli 2011

Småland.

Jag jobbade 12 dagar i sträck och nu är jag ledig i fyra. Ligger på bryggan i Bexet och njuter, vattnet kluckar, solen gassar. Vattnet är så varmt att till och med lillebror morgonbadade. Nu är han ute och fiskar med Sofia och David O, och jag och min David och mamma och pappa läser böcker och chillar. Och i morse var vi på auktion på en gammal gård. Alltså, njuter jefligt mycket av livet just nu.

7 kommentarer:

Fifi sa...

Det låter väldigt skönt och avkopplande!

Duktiga Tjejen sa...

Aaah, lovely!

Beatrix sa...

låter underbart. sommar när den är som bäst.

Sophia sa...

Låter som ni har det helt underbart, avis på er som får uppleva den svenska sommaren. Den är oslagbar!

En fråga.. Funderar på att ta turen via Aare på min födelsedag :) Du som gjort den, hur gjorde ni och vart startade ni??

Hälsa, kram kram

Fifi sa...

Camerabag gillar jag, men glömmer oftast bort att använda. Hipstamatic har snygga effekter, men som du säger så är det lite dumt att det inte går att applicera dem på redan tagna bilder. Infinicam är rätt kul och Retrocamera använde jag mycket i början, nu har den börjat bugga ur. Photoshop-appen var det länge sedan jag använde, men den är bra. Du ser, jag har galet många appar!

Ja, Berlin är fantastiskt, det är så avslappnat och fint där!

Johanna sa...

Sophia: Menar du Aareböötle? Vi tog med gummibåt och tog tåget till.. jadu, vad hette det? Får fråga David, tror det låg en liten bit innan Thun. Man kunde hoppa i nära tågstationen så det var väldigt smidigt. Får återkomma om detta!


Fifi: Haha ja, det verkar som att du testat dem ALLA! Därför måste du ju också vara den perfekta foto-app-tipsaren.

Rebecca sa...

Det låter för jefla gott hörru! Småland är livet!