söndag 27 februari 2011

Det går bra ändå.

Matchen i torsdag slutade tyvärr i förlust för Köniz, men de bjöd på en sjuhelvetes show när de skakade om Tigers genom att ta igen ett massivt 0-7-underläge till 6-7 under den sista kvarten. Stiligt jobbat. Det är såklart trist att säsongen är över, men vi försöker fokusera på att det nu blir en massa ledig tid för David och att vi kan fylla den med roliga saker.

Den planen har för övrigt börjat bra: I fredags kväll var vi på födelsedagsfest hos Helena som fyllde 25, med efterföljande öl på stan. I lördags drog jag, Sofia, Therese och Elin till Bernaqua för att lyxa oss lite med bastubad och avkoppling, och på kvällen såg jag och David Black Swan (mycket bra film) på bio med Sofia och Andreas.

Bernaqua är förresten ett väldigt spexigt badhus med spaavdelning, jätteroliga vattenrutschbanor, utomhuspooler, vattenbio och en sjuk stor mängd olika bastubad med unika och vackra inredningar. Ett hett tips för er som bor här i krokarna!

(Bilder snodda från bernaqua.ch)

2 kommentarer:

Sophia sa...

Ha,ha ni som verkar förstått Black Swan får gärna förklara den för mig som ännu inte fattat den ;) Har du kollat in Josefines blogg?! Hon verkar ge förslag på torsdag, inne i Bern... Får följa hennes schema :) Verkar ändå bli ok väder i veckan, kanske hitta på ngn utflykt?

Skrev just till dig på Skype oxå men kul att få en kommentar oxå, som du är så duktig på :) Vi hörs här, Skypen eller telefon. Gud vad vi är sociala just nu :D Kram kram

Johanna sa...

Haha ja, den gick ju onekligen att tolka på lite olika sätt. Vi diskuterade olika teorier en lång stund efter filmen så det är inte säkert att vi heller "förstått" precis som regissören tänkt. Man får väl gissa sin egen version enkelt.

Men tyckte att det var en väldigt snygg och intressant film!

Yes, torsdag i Bern låter bra. Ses i veckan!