söndag 6 februari 2011

Chips till middag.

Dagar när man bara spontangör saker blir oftast bäst. Igår hade vi tänkt åka längdskidor i Kandersteg med Sofia och Andreas. Vi lånade all utrustning på Andys jobb och drog iväg, men sen var det rena bilköer upp i bergen eftersom schweizarnas lov börjar på måndag. Vi omdirigerade oss snabbt, åkte upp på första bästa sluttning och satte oss där för att käka vår picknick i det tokfina vädret. 

Sen åkte vi till Andreas jobb* och hängde där ett par timmar, som vore det en fritidsgård. Vi sprang runt och spanade in nästa års kollektioner och spelade rundpingis (yes, kanske tio år sedan sist) i källaren. Mycket roligt. Vi fortsatte dagen med att dricka Prosecco och hänga ute på vår balkong (hurra, det är vår nu!), spela mer pingis på Playstation Move och sedan göra en liten barrunda på stan. 
Vi käkade middag på Papa Joes. Jag valde chips till middag. Jättestor tallrik nachochips, ost och guace. Det är ju väldigt, väldigt gott, men man blir väldigt, väldigt mätt. Rullade fram när vi skulle till nästa ställe.


* ICC, Intersports huvudkontor.

Inga kommentarer: