måndag 14 december 2009

Ärligt talat...... halsont veckan före jul när man varit frisk som en nötkärna under precis hela hösten: så sjukt onödigt!

6 kommentarer:

David Jansson sa...

Jag kan inget om smurfarna - vilken smurf är det där? Dumsmurfen? Konfyssmurfen? Sjuksmurfen? Kry-som-en-nötkärna-smurfen? Smolk-i-glädjebägaren-smurfen?

Johanna sa...

Jag tänker mig... sursmurfen?

Är dock inte särskilt sur, det är ju "jullov". Färdigjobbat och färdigpluggat och bara fritt fram för julshopping, glögg och sånt. Känns väldigt rätt. Ska göra som jag brukar: tänka bort halsontet så vi kan åka till stan i morrn förmiddag. Allt handlar om inställning.

Det är lite löjligt att vi skriver till varann här trots att vi båda är i lägenheten. Men du ligger visserligen i badkaret. Och det, som vi alla vet, kan ju ta ett tag ;)

http://lillaj.blogspot.com/2009/10/tva-satt-att-bada-badkar-hemma-hos-oss.html

Sophia sa...

Aj aj inte bra tajming.. KRYA på dig och ha en härlig resa hem, för i morgon smäller det väl för dig :) Avis på dig som får åka redan nu, har nedräkning kan jag säga! Passar på att önska dig GOD JUL men är rätt säker på att kommer väl skriva någon gång till innan själva julafton.. :) Och sen när vi kommer hem igen får vi styra ihop ngt!

Kram

Johanna sa...

Det som är bra är att det verkligen funkade att tänka bort det. Jag bara bestämde mig för att inte bli sjuk och mådde bättre igen innan det bröt ut på riktigt. Tur!

Linda pratade just om julfikan.. jag ska packa ikväll och tvätta och annat superroligt, men kommer nog ner en sväng i alla fall. Så vi ses nog då :) kram kram

Anonym sa...

Krya på dig i halsen... VÄLKOMNA HEM båda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Härligt att vi ses i morgon och David på måndag, gott!!!!:) Här är kallt ute, jullikt med alla tända ljus.... :)// mamma

Johanna sa...

Å, härligt! Ses i morrn! Puss puss :D