torsdag 22 december 2016

Sista timmen på jobbet


39 nummer av Två Dagar har vi gjort under 2016 – nu tar vi jullov! Fan så skönt det ska bli. Men först lite champagne för byrån jag jobbar för fick just in ett superstort globlat uppdrag som min chef för några veckor sedan bedömde att vi hade fem procents chans att få (i konkurrens med flera stora internationella byråer). Heja mina kollegor!

Förresten - vilka tycker ni att vi ska ha som porträttpersoner (alltså vilka vi ska djupintervjua) under 2017?

5 kommentarer:

anna sa...

Grattis till uppdraget!
Tycker ni definitivt ska djupintervjua Julie Andem, SKAM-skaparen!

Johanna sa...

Mkt bra idé!

Maja larsson sa...

Har sagt det förr, säger det igen - ROGER RÖNNBERG. Frölunda leder SHL med 10 poäng ner till tvåan. Ska han försvara fjolårsguldet? Vem är han, Luleåsonen som älskas av hela GBG?

Anonym sa...

Intervjua hon som startade #jagärhär om några månader då det kanske lagt sig lite i media.
Han som tidigare var chef på migrationsverket och som nu jobbar på rädda barnen/röda korset (? Jag har inte riktigt koll)
Någon helt vanlig undersköterska på akuten. Eller någon annan yrkeskategori. Om de långa väntetiderna, om vad som får hen att stanna kvar i yrket trots allt negativt som pratas om just akuten.
Fler intervjuer med vanliga (icke-kända människor). Din sambo, om hans jobb. En sopåkare (heter säkert något annat). En ideell tränare för ett fotbollslag.

Colombialiv sa...

Ja! Håller med! Mina Dennert! (Jagärhär, alltså).

Kristina Ljungros, kanske? Avgår nu i juni som ordförande för RFSU, efter sex år då hon format organisationen otroligt mycket.