tisdag 12 januari 2016

Slask, jobb och d-droppar

Lika härligt som det är att få krispig vinter en ledig lördag i Göteborg, lika mjäkigt är det när det omedelbara och väntade bakslaget kommer: det djupa täcket med avgasfärgad slask som täcker hela stan. Tror dessutom att det ska frysa på igen strax. Frusen hal brun snögegga i veckan alltså. Det blir kul!

Men men. I övrigt har vi på jobbet just gått in i produktionsmode för första Två Dagarnumret, så nu jobbar vi extra intensivt ett tag. För när första numret blivit klart ska vi ju - ehe - lyckas producera ett nytt nummer VARJE vecka, så tempot better stay high, så att säga. Men det ska nog gå bra. Fortfarande väldigt kul, men just nu har jag inte rum för mycket annat än deadlines och textkorr och mötestider och sidplanering och sånt i huvudet.

D-droppar till exempel, har visst fallit bort ur medvetandet! Vi upptäckte igår att ingen av oss gett Nils d-droppar på typ... en månad? Vi har tydligen bara slutat med dem och sen glömt att de existerar. Great parenting. (Sorry Nils, det kommer inte att hända igen.) (Förutom nu ikväll då, när vi var väldigt nära att glömma dem en gång till.)

3 kommentarer:

Emma Esteban sa...

D-droppar, helt omöjlig sak att minnas!

SARA sa...

Vi kör D-dropparna i kombination med tandborstningen! Då är det lättare tänker jag, två grejer in i munnen liksom! Och d-dropparna är också strategiskt placerade bredvid tandborsten. Så först droppar på sked, sedan t-borstning.

Arne sa...

Får så dåligt samvete nu. D-dropparna... stackars lilla! Han kommer att få problem för livet. :(