tisdag 19 januari 2016

En helg i januari

Aaah, älskar att det slagit till och blivit vintervinter nu, ännu mer bullerbysnö! Ibland oroar jag mig för att det aldrig ska bli riktig vinter mer, när vädret fjösar omkring med regn och sju grader plus hela tiden. Trots att jag vet att forskningen säger att den globala uppvärmningen på sikt kommer medföra kallare vintrar här. Nåja. Nu är det i alla fall kallt och snö och vackert. Gott så.

I helgen gjorde vi det här:

I fredags var jag ute och åt med min familj och med min lillebrors tjejs familj, eftersom Linnea fyllde 30 i torsdags. (Weyy grattis!) Och min brolla var nominerad till P3 Guld-galan som ju var kvällen efter för han är bäst.


Axel var hemma med Nils och laddade för ett maraton som han klev upp på lördagsmorgonen och sprang. Helt vanlig grej. Jag och Nils tog en chill förmiddag och gick och hejade vid målgången på Slottsskogsvallen. Axel hade istappar i skägget när han kom. Tog ett tag att tina.Sen medan Axel åt varm soppa och kurerade sin trötta lekamen gick jag och barnet på stan och spanade in rean. Har inte hunnit det förrän nu, men det fanns mot förmodan ändå en del kvar. Köpte några plagg varav två kostade så lite att jag nästan skäms (vadå jeansskjorta för 60 spänn, tisha för 20!? Orimligt) och en tröja som var ganska dyr fortfarande trots att den var på 50 procent. Blev såklart mest nöjd med de billiga och ångrade mig lite på dyringen. Typiskt. Men jaja.


Så kom söndagen som inte var en riktig söndag eftersom jag gick in och jobbade (intensiv vecka eftersom vi på onsdag lämnar första Två Dagar-numret till tryck!!). Det var skoj på jobbet men lite segt att se genom fönstret att det var århundradets vackraste dag ute. Smällsol och snö. Själva satt vi och tryckte Max-burgare och Riesen och korrade sida efter sida efter sida efter sida. Men jag fick i alla fall en vacker promenad genom stan på väg till jobbet på morgonen.


Happ, det var det! 

2 kommentarer:

Arne sa...

Det låter ändå som att du har bra rull på vardagen. Härligt. :)

Josefine sa...

Så fina ni är!! <3