måndag 19 december 2011

Lika som bär? Lika som bär.


Idag har jag passat mina kusinbarn, två pinglor på 2,5 år respektive 7 månader. Det var väldigt skoj. Vi läste böcker, målade varandras naglarna cerisea, badade badkar, lekte kurragömma, klippte tomtar och såg på Pettsson och Findus. Och kollade om vi kunde se likadana ut i iPhonens spegelkamera. (Tycker vi lyckades rätt bra.)

Dagens heja mig: Att jag lyckades underhålla samt hålla koll på två barn samtidigt, inte världens lättaste uppgift faktiskt.

Dagens varm i hjärtat: Nära kiddonas föräldrar berättade att K ville ta med sig ugglan jag sytt till henne när det var "Internationella Nalledagen" på dagis. Om jag älskar den ongen? Jo.

11 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Awwww, vilken sötnos! Man blir alldeles varm i hjärtat!

Duktiga Tjejen sa...

ÄLSKA kusinbarn! Jag lyckades efter många skrik och tårar ta mig till min mormor igår och träffa två. En nyföding från San Francisco samt min favorit Nerea. Så sjukt söt (2.5 år). Nu kan jag inte röra mig igen = straffet. Och vågar inte ta starkare smärtis eftersom jag vill bli preggo, men tack för tips!

Fifi sa...

Alltså, heja dig! Två kiddos i de åldrarna kan inte vara helt lätta att underhålla samtidigt!

Johanna sa...

DT: Nackspärr alltså, aj aj aj.

Fifi: Nej, inte helt lätt, men det gick förvånansvärt bra faktiskt! Den yngre sov tex en timme och då fick den äldre lite extra uppmärksamhet, det var nog tur :)

Lisa sa...

Så himla gölliga ni är! Och jag säger som Fifi, sjukt imponerad över att du hade hand om två stycken, okej att jag har det typ jämt men ungar som inte är ens egna, det hade jag aldrig vågat.

Josefine sa...

Kan man hyra in dig? ;) Ja du. Det gjorde du grymt bra.

Johanna sa...

Josefine: Haha, sjukt nog drömde jag häromdagen att jag skulle passa Tintin! Vågade inte skriva det till dig för det kändes så freaky att drömma att man passar någon annans kids liksom (speciellt dem man aldrig träffat). Vi gick iaf till simhallen och Tintin var helt mäktig, det visade sig i drömmen att hon var sju år gammal trots att hon såg ut som tre.

Så behöver du barnvakt nångång: ring! ;) Hehe.

Josefine sa...

Hahaha... Jag vet! Jag har också drömt sånt men inte sagt det av samma skäl.

jos sa...

Vad fina ni är! Jag instämmer med det som flera redan sagt - så himla modig du är! (och då är ju mina ungar också 2,5 och 7 månader..)

Anonym sa...

JOHANNA- du ÄR världens grymmaste, det har jag ju alltid vetat o nu vet Klara o Linnéa det oxå. K går o pratar om dig i massor nu ska du veta.... o är sjukt stolt över sina snygga naglar. Sa i eftermiddags; "mamma, du hade inte nagellack igår när vi var på liseberg". Nä. Jag har ju nästan aldrig nagellack liksom. Dock lovat ha röda fina naglar på julafton=)
TACK för passningen i söndags!

Johanna sa...

Sara: Tack själva, anlita mig/oss g-ä-r-n-a igen! :) Det är ju underbart att hänga med gullungarna. Och er såklart. Längtar till söndag!