torsdag 21 april 2011

Kommentarsfunktionen lagad!

Oops, upptäckte just att bloggen uppdaterat sig så att bara läsare med Google-konton kunnat kommentera här sedan ett tag tillbaka. (Tack ni snälla som uppmärksammat mig på detta). Jag utgår givetvis ifrån att felet är anledningen till att det kommenterats så lite här på sistone ;) He. Nu är det åtgärdat i alla fall och jag förväntar mig således horder av reaktioner från er alla. Ska vi säga så?

2 kommentarer:

Sophia sa...

Tur du hittade problemet för de som inte har lyckan att ha ett Google konto ;) Ha,ha inte behöver du ha dåligt samvete inte! Ska absolut åka dit igen o prova andra ställen, vi hamnade nog bara lite fel.. :) Tack själv för senast o ja de säger att vi är lika, vilket hon inte tycker ;)

Fika i veckan? Jag jobbar inte nu för knät så kan komma in till stan om du/ni har tid? Hörs här eller på skype. GLAD PÅSK! Vilket väder vi har :D Kram kram

Johanna sa...

Ja, riktigt härligt väder!

Du upplever säkert Lausanne vackrare nästa gång, det är verkligen en mysig stad tycker jag. Men som i alla andra städer finns där säkert bättre och sämre områden, inte lätt att hitta rätt när man aldrig varit där förut.

Hörs i veckan om fika!
Kram kram