onsdag 9 mars 2011

Och dagens ros går till fröken Wiman för idogt övande inför Bernvisit.


I morrn kommer Johanna och Erik! Är obeskrivligt glad och uppspelt över detta. David brukar reta Johanna för att hon är så dålig på att fullfölja saker (vilket hon är), men tji fick han: Den här gången har hon tagit tag i sig själv och i Erik, bokat biljetter samt ÅKT TVÅ GÅNGER TILL ALEBACKEN* OCH ÖVAT PÅ SNOWBOARD inför alpåkningen här nere. Jag tror att det kan ha varit ett krav från Eriks sida, men jag är ändå mycket imponerad över detta. Väldigt ambitiöst gjort. (Bilden ovan är från snowboardäventyret i Ale, tror jag. Den är snodd från fejjan.)

Det ska bli väldigt intressant att se hur dålig Johanna är på att åka. Jag kan tänka mig följande scenarier:

1. Johanna är mycket bättre än hon låtsas om (troligt) och i så fall blir det inga större problem. Är ju gött att ta många pauser och så i backen ju. 

2. Johanna är så dålig som hon låtsas (också mycket troligt) och i så fall kan ju Erik och David åka loss och så kan jag och J varva åkningen med att sitta länge i solen, dricka schlümlipflümli (eller något godare) och tala om för varandra hur mycket vi gillar varann. Det är det vi brukar göra.

Hur det än blir med snowboardandet ska det bli jefligt fint att få hit dem. Fint väder vankas det också. Och jag har tonat håret och det blev inte grönt eller nåt, utan fint. Och David har öppnat en chokladkartong som han har fått så nu kan man vräka loss på den. Det händer många bra saker just nu som ni hör!

(Det roliga tar förresten inte slut än på länge: vi har fyra besök inbokade fyra helger i rad. Från och med i morrn: Johanna och Erik. Helgen efter det: Imma och Malin. Helgen efter det: min familj. Helgen efter det: Davids familj. Sen kommer troligtvis Davids kompis Janne, samt Nicole och Martin, i april. Det är ungefär lika många besök som vi har veckor kvar i Schweiz. Roligt!)

* En liten skidbacke i Göteborgstrakten.

3 kommentarer:

Sophia sa...

Oj oj vilka veckor ni har framför er :) Vi får se om vi hinner säga hej då... Men det hoppas jag självklart o tror :) Njut av vädret o besöket, jag njuter av vädret! kram kram

Johanna sa...

Nu är vi hemma och saknar er redan. Tack för fantastiska dagar! Ser nu fram emot uppföljningen på det här inlägget som jag inte hade läst. Nu vet vi hur det blev..:)

Johanna sa...

Tack själva! Jag sitter och filar på nästa inlägg i detta nu, men det tar lite tid med så mycket fint att gå igenom :) Tittar just nu på en festlig bild av Eriks solbränna och fundear på om det är elakt att lägga upp den. Tänker: nej. Roligt.

Puss på er och TUSEN tack för allt.