lördag 19 mars 2011

Dagens loppisfynd!


Ibland är det så fint när det regnar och man får göra härliga inomhusgrejer. I morse hade vi (och Imma och Malin som är på besök) tänkt knalla upp på berget och äta frukost där, men vi vaknade till tät dimma och regn och åkte till favorit-brockin i Bümpliz istället. Det visade sig vara en vinst. David och jag gick bananas i plastbackarna med skivor och hittade flera fynd som inte fanns där sist, kolla bara här nedan!
(Hasselhoff-skivan är ju till exempel ett fantastiskt kap, herrn himself var faktiskt till och med här i Bern häromveckan. Men alla vi känner tycks ha missat denna stora händelse och grämer sig förstås mycket i efterhand. Då är en skiva bra plåster på såren.)


De fyra ovan var vi helt överens om. Sen var det två skivor som David valde och propsade på. Jag tror att jag möjligen är lite för ung för NKOTB, men David sa Nej nej, de är legendariska. De var ju som Take That! Intressant motivering.


Och så var där en skiva som jag var tvungen att ha. Väldigt oklart vem Mel Torme är, men alltså: mycket fint omslag. (Älskar att tjejens byxor har exakt samma nyans som mopeden och att hon lutar kinden mot, men bara så lite att det fortfarande ser glamouröst och inte ihopklämt ut. Proffsigt på något sätt). 


Inga kommentarer: