tisdag 28 oktober 2008

skamvrån

Usch, jag mår lite dåligt över att jag verkligen skrev om "svälten i Afrika" och mitt eget chokladfrosseri i samma inlägg. Osmakligt. Det var inte ens fair trade-choklad som jag brukar förespråka, eftersom jag hade fallit för det oemotståndliga "köp TVÅ stora premium mörk choklad för 10 kronor" på mataffärn. (Det sjukaste är att jag nu får impulsen att skriva "TIO spänn, fatta vad billigt" fast pängen var att konstatera hur osmakligt det var.) Nåja. Ni fattar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men Göteborg för en helg är inte så tokigt! Jag minns förra hösten när jag och anton distansade, då var en långhelg i göteborg värt alla parisresor i hela världen. Nästan i alla fall.
Australien hade varit sjukt underbart, men för det finns det varken tid eller pengar just nu. Såklart. Suck.

Johanna sa...

Ja, alltså, Göteborg i helgen är det allra ljuvaste jag kan tänka mig! Det är så underbart att känna så, och få längta till och med efter tågresan (flyg blir det nog) hem för att man då kommer vara på väg. :D

Anonym sa...

Dom kanske skulle rensa ut all gammal, bad-trade-choklad och göra plats för ny god fairtradechoklad? Eller jag vet inte. Tio kronor ÄR billigt. Jag hade också.

Johanna sa...

Jaa, så var det säkert! Jag gjorde dem en tjänst så att de kan få in mer bra choklad snart. :)

vad många johannor som kommenterat här nu.