tisdag 20 mars 2018

På gång

Ah tack för er fantastiska respons gällande namn, så kul att läsa. Många fina förslag. Vi har inte hunnit klura något mer men jag jobbar ju bara sju arbetsdagar till (!!) så vi ska nog hinna sitta ner och bestämma ett namn innan ankomst, tänker jag. Eller så får vi väl bestämma när hen tittat ut.

Annat vi tänkt hinna innan dess är ju (som sagt tusen gånger om nu, kan inte ha undgått någon) att bli klara med den där altanen. Och i helgen började vi äntligen, efter att ha väntat i flera veckor på att tjälen ska gå ur marken. Den har den ju fortfarande inte gjort – det här är väl den kallaste mars i mannaminne? – men nu kör vi ändå. Fick en flash från SVT om att våren kan dröja till slutet av april och orkar inte ens ta in det. Ggghhh.

Den soliga lördagen i helgen ägnade vi i alla fall åt att riva ett stort plank (det stod tre meter in på tomten så vi ska bygga ett nytt i kanten av tomten istället), riva ner en halvtrasig markis och en grej som gick ut ovanför dörren, flytta två stora genomfrusna pallkragar och en massa buskar. Med vi menar jag Axel, vår kompis Erik och vår granne Oskar. Jag hade främst barn-duty vilket jag ändå vill hävda var minst lika ansträngande för herregud tre treåringar tillsammans en hel dag? Mon dieu.

Men nu är det rent i trädgården. Jag googlar sköna fluffiga utomhussoffor och drömmer om varmare dagar med frukost utomhus, fågelkvitter och gröna löv på träden. Sitta med en bebis på en filt på gräsmattan, ta med Nils och äta kvällsmat nere vid havet. Någon gång kommer det att hända! Ofattbart ju.

En vecka kvar till föräldraledighet.

2 kommentarer:

SARA sa...

Alltså det är så spännande att er andra bebis snart är här!! Heja heja!

Jenny sa...

Satt precis och funderade på om bebis kommit, tänkte att det var längesen du skrev nu. :)