onsdag 12 oktober 2016

Dante och Maria


Vi var på bröllop i helgen. Barnvakt över natten, hotell bokat, planerad roadtrip dit med några vänner osv. Ni fattar. Go plan. Dog därför när Axel vaknade klockan tre på natten innan vi skulle åka med jättehög feber. Vad är oddsen?! Feber har man ju typ aldrig längre. Så sjukt irriterande dålig timing. Dock var han en superhjälte som åkte ändå, och med lite god vilja och rätt många värktabletter så pallade han med dagen och kvällen. Tur tur för det var himla skoj. Älskar bröllop. God mat, roliga människor. Och många garv när brudgummen deklarerar att han glömt ringen, hehe.

Blir väldigt sugna på att gifta oss. Måste ta och ta tag i det där någon gång!

Nu har Axels virus tyvärr hoppat vidare till mig så i morse var det ett matt mamma som tog "jo du måste faktiskt ha jacka på dig"-fighten innan förskolan. Men nu jobbar jag hemifrån. Det är smutt ändå. Har redan hunnit äta glass och långfrulle. Och blogga, uppenbarligen, vilket jag aldrig hinner på kontoret.

Idag får ni förresten gärna hålla tummarna för oss! Det har med husköp att göra, mer får jag berätta senare. (Förlåt för cliffhanger.)

3 kommentarer:

SARA sa...

Ja! Hejar på er! Hoppas att ni får huset!

Johanna sa...

Tack! :)

Linn sa...

Tummar hålls!