söndag 14 februari 2016

Alla hjärtans helg

Den här veckan går inte till historien som världens roligaste. Jo, den började väldigt kul för Dante och Maria kom och hälsade på från Stockholm söndag till tisdag, men sen regnade och blåste det i flera dagar, både jag och Axel blev förkylda och Nils fick tand nummer sju och åtta på samma gång vilket gjorde honom känslig i humöret samt osugen på att äta. Det var sådär.

Men sen blev det helg! Då blev vi friska igen, det kom snö och sol och Nils började äta fint igen när tänderna poppat fram. Onekligen roligare att mata då...
Vi hade inget planerat på hela den här helgen, så gött. Var på väg att bjuda över några vänner på middag igår men sen orkade vi inte det, istället grejade vi hemma. Jag sorterade min garderob och hittade kläder jag inte ens sett sen jag var gravid. Hehe. Nivån av kaos det var därinne alltså. Sen gick vi ner på stan och handlade mat och så lagade Axel världens godaste trerätters. Panerad chêvre med tomatmarmelad till förrätt, kräft- och musselpasta med persilja, citron och smör till huvudrätt (som han för övrigt bjöd mig på första gången han bjöd hem mig på middag, tror det var andra gången vi sågs) och sen panacotta med hallon. Det var härligt att dricka vin och äta lååångsam middag. I köket, inte vid tv:n. Hinna prata ordentligt.
Jag är så väldigt kär. Herregud, har ju fått världens bästa människa att leva med. Och så barnet – att ha helg med de två är bäst.

Nu är Axel ute och springer med Nils i löpvagnen och jag går omkring hemma själv och grejar, och ska ner på stan en sväng (SJÄLV, utan att behöva knixa in hund eller barnvagn överallt i rulltrappor i hissar, tjoho!) och sen ska vi äta middag hos mina föräldrar. But first the obvious: äta resterna från igår.

2 kommentarer:

inte skyldig sa...

Så härligt inlägg det här alltså.

Johanna sa...

<3