torsdag 18 februari 2016

Grejer vi gjort på sistone

När jag halkar efter med bloggandet tar jag mest ikapp med en massa uppdateringsinlägg med grejer vi hittat på lately. Men så får det väl bli.

Förra helgen till exempel, hade vi följande eminenta upplägg: att Axel och Erik och Koffe (som alla är föräldralediga nu) skulle förbereda lite öl, vin och after work-mat hemma hos oss, och så skulle vi arbetande mammor ansluta efter jobbet. Och senare efter läggning skulle männen få fortsätta kvällen med öl på lokal. Briljant plan de funderat ut faktiskt. Och det blev också en briljant kväll, även om ni säkert förstår att verkligheten bjöd på fler logistiska twistar än så. Tex blev vi ytterligare fyra vuxna och två bebisar (det var alltså FEM ettåriga barn och tio föräldrar i vår trea..teeerrånngggt), maten blev jättegod men inte klar förrän vi som jobbat typ dog av hunger och ett barn ramlade på sin läpp så att det kom blod. Totalt kaos men ett väldigt härligt, familjärt sådant. Älskade det. (Förutom onda läppen, såklart).


En annan helg åkte vi till Björn och Malin i nya huset, med Johanna och Erik. Och igen: alla bebisar. Som knappt är bebisar längre, utan små, små barn. Och ett av dem har lärt sig att gå! Det kändes stort.


Filip har också varit här och kollat på Babblarna. (Älskar nya Babblarnalåten med berg-och-dal-banan. Det är liksom på riktigt rätt bra? Eller är jag bara småbarnsskadad?)


Och så har Ella varit här med sina föräldrar. Hon pekade på Nils och sa "En beeebiss!" kanske 400 gånger. Tog honom i handen vid matbordet. Det är ju något visst med att se sin unge få kompisar alltså. Så fin grej att få vara med om. 

Inga kommentarer: