torsdag 18 februari 2016

Oh la - metime

Aah, just nu pågår detta mycket ovanliga: jag är ensam hemma! I två dygn!

Axel och Nils har tagit med sig Gunnar och Theodor och deras pappor och åkt till Bexet. Där sitter de och eldar i öppna spisen och går promenader och åker till badhus och Ullared på utflykt, enligt rapporterna jag fått. Jag, andra Johannan och Emely ska roadtrippa ner efter jobbet i morgon, och så stannar vi alla över helgen. Så himla bra idé faktiskt.

Blir nästan stressad av tanken på att ha två egentidskvällar i rad här, för det är ju evinnerligt mycket jag tänkt att jag ska hinna med. Totalt orimligt mycket. Igår ägnade jag kvällen åt mat och vin på Hagabion med kära vänner. Högg en skjorta på stan i bara farten på väg hem från jobbet bara för att jag ju inte hade bråttom hem.

Ikväll är det dock bara jag och läggan som gäller. Jag, läggan och egentiden. (Varje gång jag hör det ordet tänker jag på Louise Hallin som säger att hon inte förstår varför moderna föräldrar pratar om egentid. Alltså. Vad är det människan inte fattar?)

Nu har jag i alla fall tränat (= helt död). Ska strax lägga mig i badet och kolla ett serieavsnitt. Sen ska jag äta sötpotatisfries, citronmarinerad lax med fetaost och pärltomater. Dricka ett glas vin. Läsa lite, och sannolikt (dvs garanterat) "greja med datorn" (dvs redigera/sortera/greja med bilder) för det är det bästa jag vet. Och så ska jag längta lite efter kiddot.

Okej hej!

Igår stod jag i hallen och försökte snygga mig mitt
allra bästa (i nya skjortan) på en bild jag skulle skicka till A. 
Och så en hälsning från stugan! 

Inga kommentarer: