lördag 27 februari 2016

Dagboken: en Bexethelg

Nu är vi i Bergsvik, men som vanligt släpar inläggen efter en aning. Men ja: first up förra helgen.

Det var sjukt härligt att komma ner till Bexet på fredagkvällen med Johanna och Emely. Mans-sextetten bestående av tre ettåringar och tre pappor hade ju redan varit där i två dagar och de hade haft det så himla bra. Eldat och gjort utflykter, varit på badhuset och badat, åkt till Ullared och shoppat typ rengöringsmedel och leksaker samt köpt sig rutiga ha på landet-skjortor på Lantmännen i Hylte – likadana fast olika. Som de hade på sig när vi kom.

Sen hade vi en trångbodd men mysig helg. Det blir ju rätt kaosartat när man ska få plats nio människor i en liten stuga, och vi hade inte direkt supertur med vädret (det snöade rätt mycket först och sen blev det plusgrader och snön tungblöt), men det gick ändå över förväntan. Mat, vin, blöjbyten och vedhämtning och frukostar och spel-spelande om vartannat.
För att aktivera oss på lördagen efter att vi promenerat så långt (kort) vädret tillät åkte in till Hylte och gick på loppis. Hittade en fin svart skjorta i bra kvalitet för fem spänn. Fanns också böcker för en krona, skivor för tre, barnkläder tio kronor plagget. Varför går man någonsin på loppis i stan när det finns sådana här på landet-loppisar!?

Det var fint att få hänga en hel helg allihop. Efter helgen fick Nils sin första ordentliga förkylning, ganska ounvikligt efter att alla barnen snorat på varann i flera dagar, men det fick det ju helt klart vara värt.

Och så tog jag en bild på kiddona genom fönstret som jag tyckte blev förjädra gullig.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Verkar ju helt otroligt mysigt!

Josefine sa...

Oj så mysigt!