söndag 9 augusti 2015

Pale Honey

Förra veckan var vi också på Nacksving på releasefest för Pale Honeys nya album, som min bror producerat. De har spelat in den i Göteborg och i Paris när Anders och Linnea bodde där. Pale Honey är en Göteborgsduo och Anders har spelat mycket med dem under året, både på massa håll i Sverige och på en Europaturné. Och i höst ska de turnera i USA! Lyssna in dem om ni inte redan hört dem på radion, de är skitbra.

På releasen gjorde de en intim liten spelning med publiken sittandes på golvet i studion och jag älskar att se min bror spela. Är så sjukt stolt över denna människa. Så begåvad (ett stort välkänt skivbolag bara "Anders vi vill att du gör en soloplatta också! Hur du vill! Du får fria händer!") och så är han en sån superfin person dessutom. Som äntligen äntligen snart flyttar hem till Göteborg tillsammans med sin lika fantastiska tjej. (Deras lägga ligger på Linnégatan typ 50 meter från oss. Är. Så. Peppad. Vi kommer kunna spontanhänga jämt!)

Hur som helst, releasen var Nils livs första konsert och Anders hade fixat honom VIP-lounge (en lugn och ljuddämpad del av studion). En fin kväll!

Inga kommentarer: