torsdag 27 augusti 2015

En torsdag vecka 35

Jaha, där poppade ett stressmunsår upp som en liten klump i läppen. Det är liksom en sån vecka. Det har känts som att så många stora viktiga beslut plötslig hägrar även om det egentligen inte är jättebråttom med något av dem. I huvudet virvlar tankar om jobb, om husköp (var? när?), bröllop (var? när?), planering av Köpenhamnsweekend och ringköp och tusen andra saker. Roliga saker enbart inser jag nu, men det blir lätt för mycket att tänka på på en gång. Blir helt slut.

Kul förresten att jag trodde häromdagen att Nils börjat sova hela nätter. Han sov tio timmar i sträck en natt, sedan nästan likadant natten efter, och då tänkte jag Nu gäller det, tre dagar i rad är en trend, nu är vi kanske klara med nattamningen! Hehe. Så kom den tredje natten och då var vi tillbaka på amningstiderna 21 - 00 - 04 - 07. Såatteh. Dock sover han alltid jättegott varenda minut emellan amningarna, så jag ska inte klaga. Jag behöver ju knappt vakna till. Men det är ju en skoj tanke att inom rimlig tid få sova en hel natt igen. Det är det ju.

Just nu sitter jag och strötittar på Peppes kille Magnus tvprogram om gamlingar som dejtar och blir helt tårögd. Gamla människor alltså, de är så himla fina. Eller så går det förstås inte att generalisera, men nu gör jag det ändå. Ofta är de fina känns det som. De har liksom ett fint sätt att se på saker. Kanske är det det som händer när en levt ett helt långt liv?

Nähä, nu ska jag ta tag i dagen. Ge oss ut i det himla ösregnet och köpa simbrallor till Nils för i morrn börjar babysimmet (!!). Är otroligt peppad på det, tror han kommer tycka att det är jätteroligt (och jag med).


4 kommentarer:

Josefine sa...

Så fina på bilden!!

Jag fattar stressen även om det är kul grejer. Jag trodde att jag skulle bli galen när vi skulle få ihop vårt pyttelilla event. Vi hade inte ens gäster.

Johanna sa...

Tack!

Ja men det är så ju, blir helt tokig av hur mycket det är som ska bestämmas och avgöras när det gäller så STORA och VIKTIGA saker. Puh. Kul men utmattande helt klart. Speciellt när en försöker tänka på alla saker samtidigt.

Peppe sa...

Mycket fina på bilden! Mycket!

Roligt att du sett Hjärtevänner! <3

Och inför beslut. Kom ihåg att det alltid känns värst precis innan man fattar dem, när man väl valt håll är det mycket lättare. <3

Johanna sa...

Tack!

Och helt sant, så fort valet är gjort känns ju allt alltid bra igen.