fredag 7 augusti 2015

Dagboken Bergsvik, eller "Vi hade i alla fall tur med maten"

Efter veckorna i Bexet åkte vi till Bergsvik i två veckor och hängde med Axels familj. Det var görhärligt. Regnigt utav bara helvete ena veckan. Liite soligt också mellan varven. Många salta (men tämligen svala..) bad, många utlästa böcker.
Det är fint när man har ledigt så pass länge att man inte behöver planera saker på förhand. Vi har tagit dagarna som de kommit, en dag ägnade vi åt en utflykt till Ikea på Torp för att köpa en skärbräda. En annan dag kom Filip och Sussie och hälsade på. En morgon klockan fem var det så fin soluppgång att Axel fick mig att kliva upp och ta en bild på honom och hans cykel så att han kunde vinna massa cykelprylar i en fototävling. (Vi glömde naturligtvis att skicka in bilden).

En dag testade jag att löpträna lite. Jag tränade rätt snart efter förlossningen men hade inte testat att springa än, och det kändes skitbra, blev mycket glad för det. Var dock mycket pedagogisk mot mig själv och sprang så überkort (en kvart?) att jag inte hann bli trött, utan bara peppad. Bra sätt att lura sig själv på!

Gustav och Lilly gullade massor med Nils och när alla kom hem till Göteborg igen vägrade Gustav, fem år, tydligen att tvätta sitt linne eftersom "det luktade Nils". Har ni hört nåt så jävvla gulligt??

1 kommentar:

Arne sa...

Så jädrans fint. <3