torsdag 1 januari 2015

Nyårsaftonen

Första januari är ju en väldigt härlig dag ändå. Speciellt som gravid, det blir liksom en bakisdag utan att man behöver vara bakis. Idag har vi legat i soffan, ätit våfflor med glass, bär och smält marabouchoklad och kollat på kanske fem avsnitt av Walking Dead i sträck. Perfekt.

Vi hade ett utmärkt nyårsfirande igår. Middag med Björn, Malin och Emma och en väldans massa god mat. Skaldjur och tre efterrätter. Tolvslaget firade vi uppe vid Skansen kronan med vidunderlig utsikt över stadens alla fyrverkerier. Tyvärr var det inte bara vi som kommit på den idén (surprise) utan några hundra fulla människor till. Emma halkade i leran fem minuter efter att hon sagt "FATTA vad någon snart kommer att halka i leran!"

Sen gick vi tillbaka till Plantagegatan och spelade spel och mölade chips. Elsa däckade direkt i soffan, vi andra pallade med ett par timmar till. Och vips är det nu ett nytt år. Hoppas ni hade en fin kväll!

4 kommentarer:

Sandra/ My own backyard sa...

Härliga bilder på ett nyårsfirande. God fortsättning! /Från en som precis hittat hit :-)

Colombialiv sa...

Fantastiskt nyår!

Johanna sa...

Sandra: Hej, tack, tack detsamma och välkommen hit!

Annika: Det var himla härligt! Mat, roliga vänner och fina raketer, bra recept för en nyårsafton :)

Kära Syster sa...

Och som vanligt lyckas du göra intressant reportage av din årssammanfattning jämfört med alla tjatiga listor som alla andra bloggare sysslar med såhär års (inklusive jag själv, gissar jag).

Oj vilket spännande 2015 ni kommer att få, du och din lilla familj. Önskar all lycka!

/Anna