fredag 12 november 2010

September 2011 it is


Fick just ett härligt mail av världens bästa Johanna. Hon satt på HP:s redaktion och jobbade kväll, samt facebookade om väldigt viktiga saker. Det löd:

"Alltså, angående frilanslokal!(Hinner inte skriva så långt för jag jobbar kväll, världens roligaste kväll. Polisen i Halmstad fick en anmälan om vapenhot och gick ALL IN! Insatsstyrka i piketbussar, förhandlare och polishund specialiserad på vapensök kallades hit. En man omhändertogs och vid husrannsakan hittades...........EN LEKSAKSPISTOL! Som var hans barns! Han släpptes efter två timmar.)

Så jag är lite upptagen.

Men anyho. Jag tänker så här: jag orkar nog pendla ett år till, det är ändå väldigt roligt här och med en iPhone är tåget helt okej. Men sen VILL jag jobba i Göteborg. Då är jag rik, lycklig och taggad. Så då hyr vi en lokal i ett vackert sekelskifteshus, inreder det med vintage och mycket tyg, köper en svindyr kaffemaskin och tio paket oboy, all lyxig teknikutrustning man kan tänkas vilja ha och så KÖR vi!
Observera att jag är till 80 procent allvarlig med de här planerna. Om det lämpar sig för oss båda alltså. September 2011 it is!"

Frilanslokalen! Som vi längtat efter och snackat om den!

Tänk, om ett år kanske jag inte skriver mina reportage halvliggandes i sängen men laptopen på en bricka, utan i ovan nämnda fantastiska rum. Johanna, kan det inte få se ut typ såhär? (Jag vet, jag har måhända lite onödigt mycket tid till övers... men kollakollakolla vad fint vi kan göra!)


PS. Lejonet och den halva elefanten är med för att vi hela tiden ska bli påminda om Sydafrika och våra mästerliga insatser. September 2011 baby - september 2011 it is.

Inga kommentarer: