söndag 21 november 2010

Newsflash!

Idag svettades jag en pöl på GOLVET bredvid spinningcykeln! Det har jag aldrig lyckats med förut, brukar liksom inte riktigt svettas tillräckligt mycket. Är MYCKET stolt över detta, eftersom det måste ju självklart måste bero på att jag nu är fehuruktansvärt vältränad. 

(Det kan också lite bero på att jag hade glömt handduk och därför inte kunde torka av fejjan på hela passet. Eller kanske på nån sorts utmattning eftersom jag tränat en miljon gånger den här veckan. Men ändå. Kände mig sjukt bra när jag satt på huk och svabbade golvet efter passet. Liksom stolt.)

6 kommentarer:

N sa...

Jag är mest avundsjuk för att du är inne i en sån grymt bra träningsperiod, och lite, liiite glad för din skull.

Johanna Lagerfors sa...

Haha tack fina du. Det är faktiskt sjukt, sjukt gött. Jag liksom längtar efter att få åka och träna hela tiden. Super mig full på endorfiner :)

Nicole sa...

Åh. Men vad jobbigt att ta sig dit. Till att man längtar sådär. Suck. tur att jag har handbollen annars hade jag varit seg nu alltså.

Johanna Lagerfors sa...

Jamen handbollen måste väl vara kanon! Ett par träningar i veckan liksom?

Josefine sa...

Hej Johanna! Tack för kramen och för omtanken. Känns fruktansvärt jobbigt och obegripligt att det skulle sluta så här, men jag vet att det kommer ordna sig..förr eller senare. Har bara aldrig gått igenom något liknande förut.
Kul att du fortfarande kollar in bloggen då och då, jag kikar in era bloggar också (din, sophias, lisas mfl)- vill så klart inte släppa tagen om Schweizer-vännerna och vad som händer för er i schweiz! Du lär ju ha en grym tyska nu för övrigt? Är (som jag kanske redan sagt?)faktiskt riktigt sugen på att försöka ta mig ner nåt i vår, då lär jag ju få hälsa på er :) Hoppas allt är super!
KRAM

Johanna Lagerfors sa...

Jag förstår det. Att göra slut är ju verkligen inte roligt. Men det blir något bra av det till slut!

Och du är hjärtligt välkommen hit igen - vore ju superskoj! :) Ta hand om dig, kram!