Igår mötte jag upp D i ett snöigt Bern efter jobbet och vi lyckades inhandla årets två första julklappar. Mycket nöjda gick vi sedan vidare till Globus källare (där de har massa exklusiv gourmetmat från hela världen) och shoppade loss. Vi köpte ett gott vin efter att ha fått guidning och provsmakning av en sommelier, och inhandlade även finöl, färska marinerade tigerräkor, chêvre och en annan ost som vi inte provat tidigare. Sen åkte vi hem, julpyntade lägenheten lite och lagade världens godaste middag.
Förrätt - eller "prefood" som Martin Fredriksson brukar kalla den: honungsringlad chêvre på olivbröd.
Huvudrätt - Lax- och skaldjurspasta.
Efterrätt - Strudel med bär och vaniljsås. Vi blev dock för mätta för att ens ge oss på den.
Efter att enbart ha jobbat och tränat hela den gångna veckan väntar nu först sol i Marocko med Sofia (som äntligen kom tillbaka idag efter en Sverigetripp på tre veckor) och sen skidor i alperna nästa helg. Och sen Sverige i tre veckor över jul. Ohlala, det känns fint just nu.
Efter att enbart ha jobbat och tränat hela den gångna veckan väntar nu först sol i Marocko med Sofia (som äntligen kom tillbaka idag efter en Sverigetripp på tre veckor) och sen skidor i alperna nästa helg. Och sen Sverige i tre veckor över jul. Ohlala, det känns fint just nu.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar