lördag 18 mars 2017

Third time's a charm

Solen sken och det var lite vår i luften igår eftermiddag, ni vet sådär så man känner livet pirra i en. Jag gick lite tidigt från jobbet, hämtade upp Nils, gick ett ärende på stan och kände fredagspeppen. Vi mötte upp Axel som sa att vi skulle ta en sväng till hans föräldrar i Masthugget, och väl där: överraskning! Axel sa att Nils skulle stanna hos farfar och vi skulle gå ut och äta. Så härligt, trodde liksom inte det fanns tid för sånt nu de sista helgerna före flytt. Blev så glad.

Så gick vi till Bord 27, hann få ett glas vin och äta råbiff och laxtartar till förrätt. Då ringde Leif: Nils kräktes. Alltså, detta är hans tredje magsjuke-vända på två veckor. Det är ju sjukt!? Vi avbokade huvudrätten, betalade notan, hastade upp för berget för att hämta honom och då hade han kräkts tre gånger. En gång till när vi kom, och sen igen när vi precis kom innan för dörren hemma. Och sen ytterligare sju gånger under kvällen och natten. Bytte lakan ungefär tusen gånger.

Idag mår han bra som tur är, pigg som aldrig förr konstigt nog (alltså barn?!), men jag känner ändå att detta är orimligt. Jaja. Vi kör väl en tredje magsjukehelg i rad då. Av de fyra sista i den här läggan, kan tilläggas. Återstår att se om vi får vara friska nästa helg, den allra sista här, när Nils fyller två dessutom.

Idag har jag börjat jag packa ner grejer i lådor. Känns konstigt. Men lite gött också. Så skönt att rensa ut gamla kläder och skit som inte behövs längre. Och ikväll ska jag käka nånstans med Linnea och sen gå på min brors spelning på Pustervik, om jag inte börjar kräkas innan dess vill säga. Hoppas inte. 

1 kommentar:

Arne sa...

Men fyfan. :(
Krya på er, hoppas att ni slipper den här gången.
Kram