torsdag 9 mars 2017

Neverendingstoooryyyy

Det där jag skrev om att vi var på bättringsvägen visade sig vara rent tjurbajs. Inatt gick Nils in i en vända två av vinterkräken och även Axel tog klivet in i vår magsjukegemenskap. SKOJ! Liten veckolång familjeaktivitet att roa oss med den här sista tiden vi har i den här lägenheten. Jaja.

Nu ska jag försöka att inte sjukgnälla mer. Vi pratar om något annat. Till exempel alla fantastiska texter om kvinnokamp och kvinnors rättigheter jag läst i samband med 8 mars. Det finns verkligen motkrafter till allt det som är skit, det finns så många kloka och kreativa människor som outtröttligt kämpar för det som är bra. Tack och lov för det. Heja er alla.

2 kommentarer:

josefine sa...

Nä. Fy fan (här är väl svordom på sin plats). Hoppas att ni är på benen nu. Vi har än så länge klarat oss från kräkan men jag vågar verkligen inte ropa hej än om en säger.

Arne sa...

Håller verkligen tummarna för att ni är friska och slipper med sjukdomar nu. Känner också att jag inte orkar med en endaste liten bacill mer och ignorerar ret i halsen och låtsas inte om mitt munsår (som är vidrigt bleh)... (fast pussar så klart inte på någon)