söndag 12 juni 2016

Liseberg x 2

Den här veckan riskerade att gå till historien som veckan då jag bara gick omkring med förkylningen från helvetet (inkl sår i näsan efter allt snytande samt immunförsvarsdippsorsakat munsår), om det inte vore för den magnifika helgen som helt trumfade förkylningskoman. Vi körde Liseberg två dagar i rad och få saker är väl så härligt som det. Älskar nöjesparker. (Nils och Axel var dessutom på där med Nils kusiner redan i torsdags, så ongen fick alltså köra Liseberg tre gånger på fyra dagar. Han klagade inte på detta upplägg. Det gjorde inte hans föräldrar heller iofs.)

I lördags var vi där med mina kollegor Andrea och Sanna plus män och barn. Det har ju fallit sig så löjligt lämpligt att vi alla tre har varsin ettåring. De andra två har dessutom samma namn: Lo och Lo. (En kille och en tjej, med två veckor mellan sina födelsedatum.) Den ena Lo blev helt kär i Axel och ville bli omkringburen av honom HELA tiden. Väldigt gulligt.

Idag gick vi dit igen, denna gång med mammapappaAndersLinnea. Inte Axel dock, han var hemma och "testade att springa sju kilometer varannan timme en hel dag", inplanerat sedan länge. Så knäpp människa, den där. Men imponerande. Han verkar ha haft skoj med springet, men jag är personligen rätt säker på att Liseberg var roligare! Efteråt sammanstrålade vi i alla fall allihop och gick ut och åt på Made in China. Vilket var asgott.

Och sen, efter godismölande till ett Bron-avsnitt, var helgen slut.


2 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Vilken härlig helg! Men varför springer man så? Haha.

S sa...

Haha "testade att springa sju kilometer varannan timme en hel dag". Underbart! Men håller med, Liseberg ser roligare ut! :-)