måndag 20 juni 2016

Bo nära

Att Anders och Linnea bor här igen. Gu så glad det gör mig. (Min brolla och hans tjej alltså, som bott i Paris i två år och sen i Stockholm i ett och som jag verkligen saknat.) De har en lägenhet jättenära vår som varit uthyrd medan de själva varit långt borta. Tomt för oss. Men nu är de här igen, äntligen hemma, vi springer på varann på gatan på hemköp på stan på spårvagnen. Det är det bästa.
Och de verkar så himla glada själva över att vara här igen. Man behöver nog vara borta från sin hemstad ett tag för att kunna landa den på riktigt sen, tror jag. Så var det i alla fall för mig.

Häromveckan spelade Anders med Pale Honey på nåt Nudie-event och jag njöt över att bara kunna hojja ner på stan och möta upp med inget varsel alls. Spontant vardagshäng är så fint, när det går att få till. Andy klippte förresten av sig sitt långa svall för några veckor sedan. Så himla ball grej för det blir ju enorm skillnad. Oj vem är det? undrade Nils i tre sekunder, såg man. Hur som helst, snyggt både före och efter tycker jag!

Från detta:


Till detta:

2 kommentarer:

S sa...

oj! va lika ni är :)

Arne sa...

Fint med en fin brolla! <3