lördag 19 september 2015

Bloggandet då och nu

Såhär såg mitt bloggande ut förr:

1. Jag kom på ett uppslag till ett inlägg.
2. Jag skrev inlägget.

Såhär ser det ut nu:

1. Jag kommer på ett uppslag till ett inlägg.
2. ... ...

Inte så bra verkställandegrad alltså. Har väl tjugo-trettio oskrivna inlägg som far runt i huvudet, samt en drös halvskrivna utkast som väntar på färdigställande. Jaja. Jobbar på det! Det som blir, det blir, och det får väl räcka. 

6 kommentarer:

Den där om Jenny sa...

Jag tycker att du borde öva på nummer två så att vi får mer av dig! <3

Johanna sa...

<3

Katta sa...

Ha ha ha! Ja, precis så är det för mig med. Tänk om jag kunde tillämpa denna verkställningstid från tanke till handling när det gäller att klippa lugg istället (som är mer: LUGG! FINT! HEJ KÖKSSAX!) - jävlar i mig vad jag skulle blogga i så fall.

tankarochvardagslunk sa...

En fundering. Jag ska få en weekend i Göteborg som födelsedagspresent av min syster. Trots att jag bor relativt nära har jag väldigt dålig koll på göteborg.
Skulle du vilja skriva ett inlägg med lite tips? Restauranger, mysiga små butiker (kläder/inredning/barnkläder/pyssel/tyger/annat) caféer, muséer.. Eller tips om någon bra hemsida. Vi ska åka om en månad så det är inte akut och jag hinner googla mycket innan dess..

Johanna sa...

Katta: haha, jag är också helt klart ojämn i vilka saker jag är snabb med och vilka som tar lååång tiiiid.

Och ang Göteborgs-inlägg: Ja, såklart kan jag göra det! Vore bara skoj. Och bra att det är flera veckor framåt i tiden, då finns det en chans att det hinner bli av också ;) Påminn mig om det inte hänt något på två veckor eller så!

egoistiska egon sa...

Hej igenkänning här med! Mitt inlägg om kriminalpoddar/tv-serier tog mig TVÅ MÅNADER att gå från tanke till handling. Och då pratar vi ju knappast ett blogginlägg som kräver mer tankekraft än att kunna googla (och minnas namnen på serierna/poddarna).