torsdag 20 november 2014

Balunset

I lördags hade vi fest för att efterhandsfira min 30-årsdag (4,5 månader i efterskott, är mkt bra på att få tummen ur som ni märker). Det var jätteskoj. Det var 35 personer i vår trea och det blev inte så trångt som jag befarat, bara härligt. Gästerna kom sju och den sista gick hem 05:10. Tio timmar kalas alltså, så fint. Såna strålande vänner.

Axels pappa och hans kompis var två änglar och lagade värsta superbuffén. Hela dagen stod de i vårt kök i förkläden och skapade den ena fantastiska rätten efter den andra. Till efterrätt hade vi en buffé bestående av blåbärscheesecake som min mamma bakat, samt kladdkaka på mintchokladbas och hallon- och jordgubbspaj med vit choklad som jag bakat. Det var inte så äckligt direkt.

Elsa var klädd i nyinköpt röd sammetsfluga och var ungefär så gullig en varelse kan bli. Hon var helt chill hela kvällen och sov i soffan, nöjd med uppmärksamheten från folk. Jag var tyvärr HELT värdelös på att fota och tog upp kameran en enda gång. Samt tog nog inte en enda skarp bild? Det ångrar jag lite. Men men. Minnen finns kvar i hjärtat osv.

5 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Vilken härlig fest det låter som! Och impad att du orkade partajja!

Johanna sa...

Ja, det var himla skoj! Och tack, eller vad man säger, men jag har sån tur med graviditeten att jag känner mig jättepigg och mår ungefär som vanligt. Var lite trött de första veckorna i somras men nu, när magen ändå syns ordentligt och allt, känner jag inte av det så mkt. Har förstått att det där kan vara väldigt olika, och är beredd på att det kommer ändras mot slutet :)

Fifi sa...

Gud vad roligt!
Och Elsa alltså <3

Colombialiv sa...

Men what! Är det här alltså dina "dåliga" bilder? Vill du bli min personliga fotograf för alla speciella tillfällen framöver i så fall?

Johanna sa...

Jamen alltså, ja.. De är oskarpa, korniga och folk är helt röda och/eller utfrätta i ansiktena. Menar inte att vara sådär löjligt självkritisk här nu, men bilderna är faktiskt väldigt tekniskt dåliga :) Dock med fina motiv av glada vänner, så självklart har de sitt värde ändå!

(Fint att du tyckte de var fina, Annika! Tack för rar kommentar.)