fredag 6 december 2013

Tuff tuff

Sitter själv på ett tåg till Sthlm och det är bland det bästa jag vet. Att åka tåg själv alltså. Så himla fridfullt. Jag har ett helt fyra-säte för mig själv och utanför snöar det som aldrig förr, stundtals ser jag bara vitt vitt utanför rutan. Har mintchoklad, massor att läsa samt internet. Lyckan i dessa ting. Och i att ha bokat det långsamma tåget bara för att dryga ut på njutningen. Sjukt smart faktiskt.

Jag inser att jag kommer frysa en del i Stockholm för A tog min varmaste jacka i morse (med all rätta dock, för den sitter mycket snyggare på honom än på mig) och inga vantar har jag heller. Att man aldrig lär sig.

Hur som helst ville jag mest tacka för alla era kloka och fina kommentarer på inlägget om tiggare. Intressant att läsa alla era tankar och erfarenheter, och fint med tips på bra saker att göra för andra (som tex tipset om projektet Matkassen). 

5 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Åh hoppas tåget går ända fram. Och mintchoklad. Och vilken fullständig njutning att åka tåg själv. Hoppas du får det fint!

Fifi sa...

Ja, gud vad skönt det är att åka tåg själv! Har inte gjort det på tre år nu, men tänker att det kanske kan bli dags till våren eller så. Då ska jag njuta skiten ur resan och tåget får gärna fastna på vägen om det vill.

Jojjo sa...

Alltså om jag fick åka tåg så där, näst intill ensam i en tyst och lugn vagn, då hade jag verkligen kunna njuta av resan. Fullpackade, varma, högljudda vagnar är dock inte alls min grej!

Anna Granström sa...

Håller SÅ med Jojjo ovan. Hamnar alltid i sånna...

Mirijam sa...

Lyxigt! Det är alltid så jag ser att tågresor ska se ut men det är nästan alltid för varmt/kallt, för mycket liv, någon som hostar/snorar läskigt eller galna sockerkickade barn som springer runt och skriker. inte lika lyxigt :)