söndag 13 januari 2013

Diggi fyllde 30...

... igår och hade fest för att fira. Det var roligt! Det fanns tårta och öl, roliga människor och ett konstigt skafferi där tanten som Martin (alltså Diggi) hyr i andra hand av förvarade en digeridoo, en liten liten bongotrumma samt en gosedjursleopard. Jag ägnade en stor del åt kvällen åt att prata med ljuvliga och roliga damer i form av Emma, Johanna, Martina och Malin i ett hörn av köket, tills folk kom och sa att vi var tråkiga för att vi bara ägnade oss åt varandra.

Så då gick vi och dansade lite i vardagsrummet, till Roxette bland annat. Herregud, det KAN ju inte bli bättre. Också att det var Per Gessles födelsedag igår, vilket jag och Björn visste eftersom vi båda läst Roxettes biografi mången gång som barn.

Senare inpå natten styrde Emma upp en fantastisk Spotifylista med Destinys child och Take That och vi insåg att ja, vi är rättså gamla ändå. Vi dansar liksom till "musik från vår ungdom", då måste man ju ha blivit gammal? Rätt gött ändå, att vara det. Nu har jag känt de här människorna i sex år, sedan vi började plugga ihop. Sex år, ett liv.

6 kommentarer:

Fifi sa...

Hjälp, vad jag blev sugen på att nostalgidansa nu!

Johanna sa...

Ja det är himla härligt!

Ann sa...

Åååh, vad kuul!! Och vad sjukt att Martin är 30 nu! Det måste betyda att han var 24 när vi började plugga. Och att jag var 22. Och att jag nu är 28??? Jag har ju i princip kunnat hela Roxettes biografi utantill, men hade faktiskt glömt bort att Per fyllde år igår. Däremot kommer jag ju förstås ihåg att han är född 1959. Och att Marie egentligen heter Gun-Marie.

Johanna sa...

Ja, du skulle ha varit med! Haha var vi TJUGOTVÅ?! Herregud. Då är man ju precis hur liten som helst. Känner mig som en tant nu, det här är ju bisarrt.

Gun-Marie. Otroligt härligt dubbelnamn.

Anna Granström sa...

Fint!

Anonym sa...

Jag är fortfarande 22.
Med vänlig hälsning, pingstpastorn