tisdag 14 december 2010

Mysiga ställen, mysiga människor.

I lördags var jag ute med Emma och Johan och upptäckte då ett alldeles nytt och fantastiskt tillskott till det redan breda Göteborgska ölhaksutbudet; South American i Vasastan. Växter och färgglada glödlampor i taket, små mysiga hörn överallt och så bäst av allt - såna där hängmattestolar att sitta i. Väldigt väldigt schysst!

Under kvällen hann vi också möta upp Martin med vänner och avverka Ölrepubliken (där jag glömde en kofta) och Dancing Dingo (där jag kom på att jag glömt koftan). Det var en grym kväll och koftan låg lyckligvis kvar när jag ringde dagen efter.
Jag älskar det här konceptet med att vara hemma några veckor och bara göra mysiga saker med mysiga människor hela dagarna. I förrgår åt vi söndagsmiddag på la Gondola med familjen och såg först den årliga julfilmen som spelas upp på konstmuséets fasad. 

Det var väldigt, väldigt kallt om tårna (jag tappade känseln redan i bilen på vägen till stan, det måste vara något fel på mig) men otroligt mysigt och en väldans massa julkänsla.


3 kommentarer:

Colombialiv sa...

Åh! Är det sydamerikansk musik också?

Johanna Lagerfors sa...

Åh, väldigt bra fråga! Alltså, nu kommer jag inte riktigt ihåg (så antagligen inte...)

Emma sa...

Jag vill minnas att det var ett väldigt genomgående tema, även med musiken. Och jag säger bara BLINKANDE SHOTSGLAS!!!