torsdag 1 oktober 2009

Fina fulkulturen.

Jag älskar fulkultur. Varje kväll när D är och tränar så pluggar jag lite, med betoning på lite, och sen surfar jag in på tv3-play och vältrar mig i den. Svenska Hollywoodfruar, Lyxfällan, massor av inredningsprogram. Där finns ALLT. Och jag gillart.

På den vanliga, schweiziska tv:n har vi 29 kanaler och av dem tycker jag att MTV är bäst. (Diggi, lite som X-effect-eftermiddagarna på Gjörwellsgatan, minns du? Lite så). Nog för att det har med viss språkförbistring att göra - tex att vi inte förstår vad de säger på de andra kanalerna - men att tycka att MTV har det bästa programutbudet är ju lite sorgligt. Så ni förstår ju själva hur tur det är att svensk tv steppar in och räddar oss.

Vad rekommenderar ni mer av höstens utbud? Johanna har redan pratat sig varm om hollywoodfruarna så dem har vi bockat av. Och Idol. Vad mer?

4 kommentarer:

Martin, erovraren av Ruiz sa...

Oh, Oh!! X-effect, jag hade helt glomt. Men var inte Next battre? Fem spring break dudes mot en rysk lyckosokerska med fulblonderat har....NEXT!

Johanna sa...

Jag vet! Det var så härligt att bli påmind. Du gillade Next mest vill jag minnas. Det är fint det också, men nästan FÖR mycket tillrättalagda comments. Och dåliga rim. Hu.

Martin sa...

"If the how aint for show, she gots to go!!"

Johanna sa...

Exakt sådana. Snyggt.