onsdag 19 juli 2017

Lillebror


Han där till vänster är den snällaste ever. Alltid varit. Han räddar djur som sprungit bort, ringer veterinärakuten om han ser en bofink som haltar och pratar alltid om andras framgångar men inte sina egna, trots att han är värsta awesome producenten (och något av en rockstjärna). När vi var små sa han alltid att jag fick låna VAD jag ville från hans rum (Europe-affischer och Pixies-cd:s) och han hjälper alltid till med vad som helst, när som helst. Han är klok, rolig och har ett sånt himla fint fniss. Han är helt orimligt morgontrött och snöar in på en maträtt i taget. Jag älskar honom. Han är min lilla lillebror och idag fyller han trettio år. Grattis och hurra Anders, du är bäst.

(Han har en världsfin sambo dessutom, till höger i bild ovan. Bilden är från Italien i juni, och ett av mina bästa minnen från hela den resan var när vi tre stod och frös i poolen klockan två på midsommarnatten med varsin öl i näven, lite salongs på Limoncello, och pratade om livet. Låt oss alltid göra det!)

2 kommentarer:

Peppe sa...

Så fint skrivet! Blir alltid mjuk inombords när folk talar så där fint om sina syskon <3

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com