fredag 7 juli 2017

En hemmavecka i juli

Så gick en vecka hemma och vi har grejat i huset och fyllt år. Axel har röjt vårt kaosrum och jag har målat om ett bord en stol en hylla. Köpt en ny matta och skåpet Ivar och skickat min svärfar till Ikea i Uddevalla för att norpa det typ sista exemplaret i hela Sverige av den här bänken. Blev himla fin bakom vår soffa! Lite överbliven väggfärg gjorde susen för det gulnade matbordet vi lånat i väntan på ett som vi tänkt köpa i höst, när Ikea och Hay ska göra ett samarbete (Hay, yey).
Fast obs, väggfärg på bord blir ju inte slitstarkt direkt. Har nu köpt klarlack att lacka över, känns som en nädvändig åtgärd med en tvåårings matspillsnivå i hushållet...


Kul att det ser ut som att allt i vårt hem är helt välstädat och har exakt samma färgskala, hehe. Inte riktigt med verkligheten överensstämmande, det ligger rätt mycket leksaker i skrikiga färger överallt också.
Trädgården är lite bösig på sina håll eftersom vi fällt tre träd nyss, men också så blommig just nu! Vi kom hem från Italien till nån form av roshav. Hoppas vi lyckas hålla liv i dem. Jag lyckas knappt binda upp dem ordentligt (så taggiga!), men de får väl leva sitt eget liv så länge. Hänga och slänga. Att plocka egna jordgubbar och smultron till frukostarna känns fortfarande som en livsrevolution, det fortsätter kännas så rätt länge efter husflytt va?
(Den där revolutionen har förvisso varvats med känslor av att vi "aldrig kommer bli klara", men det blev ett uppsving när vi nu fick lite nya möbler på plats. Tror mycket på tavelupphängning som nästa steg för känslan av att det är på väg att bli ett färdigt hem. Projekt projekt.)


Vi hade lite födelsedagskalas i tisdags och medan de vuxna hängde i trädgården satt de här gullona nedan på rad och kollade Bollibompa och åt macka. Alltså... tänk att deras tre mammor (och en av papporna) började i samma klass för tio år sedan och nu finns de här tre och är lika gamla och får följas åt i livet. Det är ju en ganska vanlig grej, att en får barn och att ens kompisar också får det någotsånär samtidigt, men ÄNDÅ. Upphör aldrig att förundras över det här.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com