fredag 7 april 2017

Inneboende

Nu har det gått så där lång tid igen. Hinner inte skriva, hinner inget den här veckan. Den är extra allt. Så är det ibland.

Men vi har flyttat! I lördags. Axel hann bli magsjuk en sista gång några dagar innan, samma kväll som han skulle ha spelat skivor på mitt jobbs inflyttningsfest på nya kontoret.. Jaja. Vad är väl en bal på slottet och så vidare? Vi kom till slut upp i sju magsjukor under mars månad, kommer minnas detta med skräck. Men han hann bli frisk till flytten i alla fall, som gick utmärkt tack vare en drös snälla människor som bar och slet. <3 p="">
Nu befinner vi oss hos mina svärisar där vi ska bo i två månader-ish tills alla golven i huset är färdigrenoverade. Våra prylar är lagrade i gästrum resp källaren hos snälla vänner som har extra plats i sina hus. I morgon eftermiddag sker tillträdet till vårt hus – de sista pappren skrivs på, sen ska jag och A gå och dricka bubbel nånstans innan vi hämtar N på förskolan. Äntligen är allt klart! Väldigt mycket fredagsfeeling på den.

Nils har varit helt med på noterna angående flytten vad det verkat, väldigt förtjust över att vara hos farmor och farfar. Första natten vaknade han och ville Hitta farfar! Farfar är hemma! Ja!. Men i morse när vi gick förbi Landsvägsgatan på väg till förskolan såg han vår port och sa mamma, jag vill ha hemma. Mitt hjärta alltså. Hur förklarar en för en tvååring vad en flytt innebär?

Litet meddelande på fönstret sista veckan i läggan.
Tack sopgubbarna!
Vårt nuvarande hem, i Leifs och Kerstins musikrum (namnet pga
vägg av vinylskivsbokhyllor som inte syns i bild). Verkligen inte
pjåkigt! Mycket större än vårt tidigare sovrum, till exempel, så det
känns lyxigt. Kommer dock sannolikt få panik snart av att ha alla
kläder i en resväska. 

Inga kommentarer: