måndag 4 april 2016

Bangs!

Så jag tänkte ta och klippa lugg igen.

Igen som att jag tänkte igen att jag ska klippa lugg, inte igen som i att jag haft lugg nyss. För det har jag inte direkt, jag gick i förskolan sist jag hade lugg tror jag. Men jag har tänkt på det många gånger. Är en sån himla tråkig människa som klipper likadant varje gång (lite kortare bara) så nu får det faktiskt hända något. Min rädsla är dock att luggen ska kräva skötsel för att se bra ut eftersom jag helst inte vill behöva lägga någon tid alls. Eller, det är okej att lägga lite lite tid ibland, men det måste finnas en easy way out som tar 30 sekunder och som man vet alltid funkar.

I alla fall. Tänker mig typ något mellanting av luggarna nedan. Ganska fyllig och som blir lite längre på sidorna så att den liksom vävs in i håret. Vad tror ni?


Eller ska jag köra på en helt rak? Också fint. Tror dock inte att mitt hår kommer vilja ligga så.


Sitter ni på lugg-expertis i någon form? Bring it!

7 kommentarer:

Fifi sa...

Jag är ju egentligen en luggmänniska, men har sparat ut luggen. Är dock lite sugen på lugg igen, särskilt när jag ser dina bilder. MEN. För mig funkar bara rak lugg, hade velat ha som på de översta bilderna, men min lugg kan inte ligga så, så den gör sig bäst rakt avklippt. På dig däremot tror jag att det skulle vara snyggt med en lugg som på de övre bilderna, dvs inte rakt avklippt, utan med lite mer "liv". Du har väl en del fall i håret, så jag tror inte att den skulle kräva så mycket jobb

Linn sa...

Åh lugg! Denna älska att hata - hata att älska sak som är så jävla snygg på alla, men så jävla jobbig att ha. Jag tycker en mix av de översta är så jävla snyggt, men mark my words: den kommer vara lagom lång i cirka en vecka och sen kommer den bli för lång och klia i hela ansiktet. Dock: du kommer vara sjukt snygg i lugg!

S sa...

Håller med allt som Linn skrivit. Jag hade lugg i typ 25 år och blir sjukt sugen att klippa med jämna mellanrum men är alldeles för bekväm och tycker att det är så praktiskt utan. Dock skitsnyggt så vill du ha förändring tycker jag du ska köra på det, det växer ju ut!

Mirijam sa...

Säger som Linn, du kommer vara sjukt snygg i lugg, men tyvärr bara i en vecka.

Om man ska ha lugg så måste man vara beredd på:

1) Den kräver styling KONSTANT. Från att du vaknar på morgonen till att du går och lägger dig på kvällen, och så fort du rör dig, går in, går ut, går förbi något som rör sig, eller om det blåser.

2) Den kräver konstant klippning. Lugg växer så satans fort av någon anledning men om du är en jäkel på detta själv eller hittar en billig salong som får det som du vill ha det så är det väl egentligen inget problem.

Själv har jag haft lugg i olika omgångar och det tar alltid cirka tre dagar innan jag inser att FÖR FAN, jag vill ju inte ha lugg? Har nu sagt till mig själv och Tobbe att jag inte vill ha lugg och inte vill ha kort hår NÅGONSIN igen eftersom jag egentligen hatar det.

Sorry för misspepp, men du frågade efter åsikter och min åsikt är att lugg är satans påfund. Hehe.

Jenny sa...

Åh lugg! Älskar lugg! Håller inte med ovanstående - jag tycker att lugg är lättare än utan lugg. Inte det där att den ständigt måste klippas, för det måste den, men jag tycker att det är mycket lättare att göra vid mitt hår när jag har lugg. Känner mig snyggare också.

Hör med frisören vilken lugg som blir bäst till ditt hår och ansikte!

Cinderalley sa...

Jag håller med Jenny, tycker också att det är lätt att ha lugg. Och snyggt! Men har också haft lugg i typ 20 år nu, så jag är kanske partisk. Klipper den själv, och på morgonen brukar jag tvätta och föna luggen även om jag inte tvättar håret. Det är inte så krångligt som det låter, tar max två minuter. Så jag säger, kör! :)

Karin sa...

Jag har ju haft lugg superlänge förut och det kräver ju en del jobb men inget överdrivet jobbigt. Typ klipp den själv, blöt och föna till den på morgonen. Kan ju med fördel även tvätta bara luggen om den känns flottig. Do it!