söndag 13 juli 2014

Köpenhamnstips, någon?

Prognosen för startdagen på cykeläventyret: 37 (!!) mm regn samt åska och blixtar, enligt Yr. Efter att hela veckan varit magiskt fin och nästa vecka också ska bli det känns det ju något drygt och oturligt. Dock kom vi (Axel) på att "semester är semester" och då har man ju inte bråttom, således startar vi nog på måndag istället. Förhoppningsvis i sol.

Kan ni inte ge oss massa bra Köpenhamnstips så länge?? ALLT är av intresse, vi har noll koll på den danska huvudstaden. Hotell, restauranger med god mat, snygga barer, roliga kvarter..ja ni fattar. Tips längs sträckan Helsingör-Kph mottages också gärna, liksom tips längs med Ginstleden (alltså typ sträckan längs havet mellan Göteborg och Helsingborg. Varberg, Halmstad osv. Kör!)

Idag, första dagen på supersemestern, var det hur som helst underbart väder och vi gassade oss vid Ganlet innan Lillys namngivningskalas.

4 kommentarer:

Tove sa...

Nørreport, runt Elmegade kan man gå från bar till bar, mkt värt!
Lycka till med cyklingen!

Johanna sa...

Å tack för tips! Låter mkt bra :)

Colombialiv sa...

Här finns nog alla tips du behöver:
http://onekligen.blogspot.com/2014/01/kopenhamn-baby.html

Anna Granström sa...

Cykla i Helsingör ut mot den där borgen! Så himla fint. Och i Köpenhamn måste man ju till Tivoli, såklart. Och Nyhavn. Vet att alla åker dit, men det är fint där.