torsdag 10 juli 2014

Cykeläventyret - nedräkningen!

Bara några dagar kvar nu! På söndag lämnar vi Göteborg på våra hojjar och styr kosan söderut. Äntligen! Paris, det ursprungliga målet, har reviderats till Köpenhamn tur och retur vilket känns rimligare på alla sätt. Det kommer att bli så jävla bra.

Jag har inte tränat alls mycket cykel måste jag erkänna (har till exempel aldrig någon enda gång cyklat så långt som vi nu ska göra varje dag) men tänker mig att med lite vilja och jävligt många jordnötskakor/kalla drycker längs vägen (samt vadderade cykelbyxor) går allt.

I Halland går det cykelvägar längs med vattnet nästan hela sträckan till Helsingborg, så även i Danmark sträckan Helsingör-Köpenhamn, så fatta vad vackert vi kommer ha det! Vackert och motvind:igt, gissningsvis. Men så många tillfällen till bad som kommer erbjudas oss i och med detta.

Det mesta på to do-listan är avbockat och snart återstår bara packningen. Att få ner allt som vi pö om pö lagt upp i högar på vardagsrumsgolvet i några ganska små cykelväskor. Man kan inte direkt ta med så många ombyten/plagg att välja bland men åh, som jag längtar. Den en och en halva arbetsdagen som återstår känns som en evighet.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Vad häftigt att ni kommer iväg.Det är länge sedan du skrev om cykeläventyret så jag trodde att det kanske blivit inställt, men vad glad jag är att det blir av. Att få den tiden tillsammans, görande något aktivt, med möjlighet att ta paus när det passar, vad härligt ni kommer ha det.

Anonym sa...

Hm. Hur tänkte ni se vm-finalen egentligen? #jonsonjanssonidjungeln

Johanna sa...

Lisa: Ja jag har varit dålig på att rapportera om planerna faktiskt. :)

Björn & Malin: hehe just det, den är snart med! Vilken dag? Jag tänker att det finns tv:ar även i Halland ja, men det återstår att se ;)