torsdag 15 maj 2014

Det allra första cykeläventyret

Jag måste sluta tänka att man måste blogga saker i ordning. Fastnar ofta på det. För några veckor sedan ville jag till exempel blogga om min och A:s första ordentliga cykeltur, den måste ju förevigas! Men eftersom bilderna av någon anledning inte går att få över från kameran stagnerade allt. Aja.

Det var i alla fall den där helgen på landet när det blev sommar igen. Vi åkte upp redan på fredagsmorgonen, hade en solig altan som kontor fram till eftermiddagen (så sjukt nöjd med det valet, detta finns det i alla fall en klassisk instabild på..hehe) och sen cyklade vi fem mil på lördagen. Fem mil av bara backar, men det var inte jobbigt på det jobbiga sättet, utan bara en känsla av att känna sig hurtig och samtidigt drunkna i naturupplevelser. Ingen blodsmak i munnen eller mjölksyra. Det här med att cykla på snabb cykel får hittills tio poäng av tio möjliga.

Vägen slingrade sig genom skog och öppna landskap. På en åker stod en älg. Vi tog en paus vid en sjö och på pausen drack vi en öl, åt chips och lösgodis. Vi hade tänkt tälta också men det skulle bli asabasakallt på natten så vi sov i Bergsvik istället. Det gjorde vi rätt i.

1 kommentar:

Anna Granström sa...

Alltså er hund är ju för GÖLLIG!

Jag hinner nästan aldrig blogga. Eller läsa bloggar. Ändå kan jag inte sluta helt. Apropå blogga i ordning alltså...