tisdag 6 mars 2012

Vafalls!?

Förra helgen, alltså för tio dagar sedan typ, sa jag till Nicole att det är så praktiskt med förkylningar eftersom de aldrig varar mer än tre dagar för mig. Jag bara åh jag förstår inte vad folk snackar om man kan ju inte vara sjuk länge det släpper ju direkt om man bara ställer in sig på det. Ehe. Hehe. He. Det skulle jag inte ha sagt såklart. Förkylningen som pågår i min kropp as we speak flyttade in för snart TVÅ veckor sedan. Det är rekord med minst 400 procent. Och jag blir inte ens sängliggandeätaglassochhadetgött-sjuk, förkylningen har lagt sig på nivån alldeles under, ni vet den när man kan gå till jobbet, fast man orkar egentligen inte, men man gör det ändå för man är ju inte sjuksjuk, bara typsjuk. Är inte så nöjd med detta.

8 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Man ska aldrig säga så där! Då är det liksom kört :)

Lisa sa...

Den värsta av förkylningar! Det kan ju vara antingen eller kan man ju tycka, pigg och frisk eller tycka-syndomförkyld så man kan ligga under täcket i soffan och äta glass.
Hoppas du blir piggare snart!

Fifi sa...

Åh nej, du har jinxat förkylningarna genom att säga så där! Krya på dig!

Johanna sa...

Lisa: tack, hoppas jag med!

Fifi och Trillingnöten: Men jag VET, ska aldrig mer jinxa det på det sättet. Totalt ovärt :)

Duktiga Tjejen sa...

Ska vi byta? Du tar mitt illamående och jag tar förkylningen? ;) Närå, nu ska jag inte vara sån. Hoppas att du blir frisk snart såklart! Bara det att jag så gärna hade haft en förkylning i tre månader jämfört...

Johanna sa...

DT: Jag men ÅH vad jag förstår dig. Att må illa är ju verkligen fem miljoner gånger värre än att vara förkyld, så jag ska verkligen inte klaga. Men man blir ju alltid lite gnällig över just sina egna krämpor liksom... :)

HOPPAS ditt illamående går över snart, låter ju omänskligt att må så dåligt så länge.

Sophia sa...

I know the feeling, tre förkylningar inom en mànad.. Nu bara hoppas jag pà att det är över! Krya pà dig o hoppas du känner dig piggare inom kort, finns inget segare.. Kram kram

Miss Baglady sa...

Är du bättre nu? Hoppas det. I annat fall. Krya på dig snabbt.