fredag 16 mars 2012

Hipp hipp

Idag uppnår D den respektabla åldern av 32, och det firade vi i morse med pannkakor, melonglass och hallon i sängen. Vi lyckades med detta utan att spilla bärsaft på lakanen (jag lade bara lite mjölk på golvet). 

Och så var jag festlig nog att göra en skattkarta till David där jag markerat var jag gömt hans presenter. Så kanske springer han runt och letar efter dem nu. Själv har jag hunnit med att hänga lite med Linn och Johanna på franska cafét och ta mig till kontoret så nu ska jag... well, jobba lite. Eller mycket, hade varit bra. SISTA dagen här på ett halvår. Galna grejer det där.

7 kommentarer:

Kära Syster sa...

Grattis D!
Pannkakor i sängen är verkligen inte fy skam och skattkarteidéen snor jag rakt av till födelsedagen i april!
(inte min alltså, han den där jag lever ihop med alltså...)

/Anna

Den där Jenny sa...

Åh, skrattkarta! Älskar!

Johanna sa...

Ja, jag älskar skattkartor. Både att göra och att få. Nu skrev D just att han hittat allt, och han verkar nöjd och glad!

Sofia sa...

Haha! Här, du kan ju leta på så går jag och eh... fikar så länge, hej!
Sjukt fint och roligt.

Johanna sa...

Haha, jamen typ så var det. Blir ju roligare att leta om jag INTE är där liksom.

Lisa sa...

Men va? Shit så himla bra flickvän du är. Jag vill väl också göra skattkarta till min snubbe när han fyller år! (Eller okej, kanske hellre vill FÅ en skattkarta när JAG fyller år...) Men alltså, tar mig aldrig för.

Fifi sa...

Vad kul med skattkarta! Det ska jag nog testa till påsk, för sist jag gömde påskägg till Niklas hittade han det inte, hur mycket han än letade. Det var i tvättmaskinen. Och då hade det ändå varit i diskmaskinen året innan. Suck alltså.