tisdag 26 oktober 2010

Resten av familjehelgen

Igår åkte min familj hem igen efter fem mycket härliga dagar här. Det började ju fullständigt suveränt och trots att vädret inte var riktigt lika fabulous de andra dagarna så blev det en kanonhelg.
En dag åkte vi till La Chaux de Fonds där min pappa var för 45 år sedan och lärde sig segelflyga! Det var en lycklig Lennart som spanade in stället igen även om det inte blev någon flygning den här gången - det får han pyssla med hemma. Kul att se var han varit hur som helst.


Vi åkte vidare till Geneve där vi klättrade upp i tornet på kyrkan och insöp den franska glammiga atmosfären med klassisk musik i P-husen. 



Vi har också hunnit äta Raclette, spela mycket spel, gå på vinmässa och prova viner, göra Bern (dvs kolla på björnarna, kika i affärer och fika på Starbucks), äta middag på Tramdepot och gå på loppis i min second-hand-butiken i Bümpliz. Och så har mamma, pappa och Anders sett sitt livs två första innebandymatcher och trots att de inte gick alls bra den här gången blev de väldigt hooked på sporten. Det är ju faktiskt väldigt spännande, det får man ju ge det .

Tack älskade familj för mysigt besök.


Inga kommentarer: