torsdag 10 september 2009

En hund, en sensommar och en liten utflykt.

Glöm det där jag sa om att det snart blir kyligare. Den här veckan har sommarhettan verkligen varit här och eftersom killarna varit på träningsläger uppe i Alperna några dagar har jag och Linda och Oliver mest slappat, solat och badat. Oliver börjar verkligen gilla mig, se bara hur han sover med mig som kudde i solen!* (Jag är mäkta stolt). Han gillar dock fortfarande matte och husse bäst.

Häromdagen spelade grabsen match i Spiez en liten bit härifrån, och där ser det ut såhär:Man får inte bara se en match, utan även ett Sagan om Ringen-landskap.
... Och just det ja, själva matchen. De vann. (Vi alltså, men så får man inte säga för D om man inte var på plan själv. :)) Visserligen var det denna gång en cupmatch mot ett dåligt lag, men min väldigt amatörmässiga analys säger mig att det ser bra ut inför seriestarten som kommer rätt snart. Det blir skoj! Jag och Linda övar våra "innabandyfruskills" för fulla muggar. ;)
__________________________
* (Emma: Hundbilderna ovan är especially for you, och du går numer under beteckningen Emma som berömde er hund på bloggen här)

4 kommentarer:

Stina sa...

Åh, vad det ser härligt ut! Fantastiska bilder =)

N sa...

Fantastiskt! Jag vill gärna se en match också ju, när jag är där. Men det kanske är match typ varje helg när det väl börjar? Jag ska kolla biljetter nu i helgen, inte säker på datum alls men jag hör av mig! Puss puss!

lilla J sa...

Å vad skoj Nicco! Känns skitkul att du kommer så snart, här finns massa skoj vi kan göra! Om det är fint väder kan vi ju dra upp i bergen och vandra lite också :D

Klart du ska få se en match, det känns ju väldigt troligt att det är match under helgen. Säsongen har som sagt inte satt igång med men nu spelar de lite cupmatcher och träningsmatcher och sånt. När du kommer är serien igång.

Hör av dig så fort du har lite koll på datum!

Stina: tack! :)

Emma sa...

Ååååååh! Det är så fint!
Fråga: Ingår hela det här modegrejset i innnebandyfrus livet på samma sätt som hos fotbollsfruarna? Svassar du och Linda omkring i högklackat bland alptopparna?

Oliver ser ju ut som en riktig liten spjuver, hundar vet nog allt att de är extra söta när de lägger huvudet i knät på en och liksom plirar uppåt. Iaf jag blir som ett Lätta-paket i en bastu.

Ha det bra! Saknar dig!