...måste vara det som jag nyligen upptäckt i hyllorna bland burkmajs och taccoskal: Vitlök på burk. Det är sant, det finns! Det är en ganska liten burk, den kostar inte mycket, och den innehåller ett vitt klet som motsvarar 50 stycken färdigmojsade vitlöksklyftor. Fullkomligt genialsikt, av så många olika anledningar:
1. Man slipper pressa vitlöken och störa sig på att halva klyftan fastnar i pressen som sen inte går att diska rent hur mycket man än försöker.
2. Vitlöken på burk är ju redan kletig och födelar sig jämnt i kycklinggrytan/köttfärssåsen/dipen. Man slipper då de vitlöksklumpar som blir resultatet då man på grund av metoden i punkt 1 valt att hacka vitlöken med kniv.
3. Man får lyxen att äta vitlöksberikad mat väldigt ofta, något man INTE får om man inte har vitlök på burk. För vem orkar ta till metoderna från punkt 1 och 2 särskilt ofta? Nej just det, jag tänkte väl det.
Seså, gå och köp!
=)
tisdag 22 april 2008
Världens bästa uppfinning...
skrev Johanna klockan 23:38
Ämnen: tips, vitlök på burk
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar