onsdag 1 november 2017

En första november

Var i Kalmar i helgen och hälsade på Sofia. Så jädra fint det är med bästisar ändå, när man kan komma instövlandes en sen fredagskväll och sedan nästan bara ligga i en soffa och äta godis tillsammans hela helgen. Vi var på en loppis också, och satte upp en hylla i S kök. Ett kök hon renoverat från grunden, typ själv, kommer aldrig sluta imponeras av den kvinnan. Herregud.
Saknade absolutely nothing but vår tredjedel N som inte var med den här gången.

Hemsk hemsk (nåja) sak som hände på tåget förresten: En kvinna i sätet framför mitt tvångskonverserade sin bordsgranne, som råkade nämna att hon var musiker. Kvinna nummer ett sa då att hon skrivit sin första låt dagen innan, och spelat in den på mobilen. Och: "Kan inte du lyssna på den och säga vad du tycker?". Sen satte hon på med ljud så att hela tågvagnen hörde. Så mycket diskant, evighetslång låt. Tippar på att samtliga passagerare skruvade obekvämt på sig den stunden. Huu.

Nu har jag två ensamkvällar framför mig eftersom Axel och Nils åkt till Bergsvik, pga höstlov. Jag och våra vänner Wiman-Weimanns (bästa namnkombon) följer efter på fredag. Ska försöka hinna blogga ikapp som Jenny så fint påminde mig om nyligen. Det är DAGS! Ni får leva med att det kommer några inlägg av typen "saker som hände för en månad sedan" här nu.

En sak som hände alldeles nyss var att Nils var bjuden på Halloweendisco på förskolan och var urpeppad i minst en vecka ("jag bjuden på fest idag!"). Att han var lite för rädd för sin spökdräkt för att våga ta på sig den när det väl var dags bekom honom inte, lyckan var gjord ändå. Gröna popcorn och rosa mjölk liksom! Och hans förskolebästis Y var utklädd till spindelmannen, hon hade varit väldigt tuff lät det som.
Det är ju något väldigt, väldigt rörande med när ens unge liksom har egna happenings i sitt liv. Egna nya kompisar och saker att berätta om. Lilla stora unge.

3 kommentarer:

Den där Andreas sa...

Åh, vad fint! Jag längtar efter att Tove går på förskola och vi kan prata om vad vi båda har gjort idag. Hon pratar och berättar en massa redan nu, men vi får mest gissa vad hon säger.

Johanna sa...

Ja det är verkligen sjukt mysigt när man plötsligt får svar på frågor man ställer! Som går att förstå till och med. Ibland något ologiska förstås, men ofta kan han berätta hur dagarna varit och han tycker alltid att det varit bra och roligt vilket såklart värmer hjärtat. Ni har mycket roligt att se fram emot i och med förskoletiden! :)

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com