söndag 15 oktober 2017

Tre helger i september

September var faktiskt ganska kämpig, jag har varit rejält förkyld sedan början av augusti (!) och i september var jag mest...trött? Men på helgerna när allt var ledigt och härligt hade vi några riktiga guldkornsutflykter. Det är tur att september finns så att en får uppleva lite av en sån där ljuvlig höst innan slaskperioden kastar sig över en och stannar hela vintern.

I alla fall. En helg åkte vi till en skog i Lindome för att plocka svamp med Axels bror med familj. Det är ju världens svampår och vi lyckades fylla en korg med trattisar samtidigt som vi jonglerade ungar och hund. Stannade för att göra upp en eld och grilla lite korv, men vi hittade ingen eldstad så det fick bli rätt på backen vid några granar. Med tanke på hur mycket det regnat lately var det ju inga större problem. När vi promenerade vidare hittade vi dock såklart två grillplatser ungefär 50 meter ifrån platsen vi stannat på.


En annan helg utforskade jag, Nils och Axel skogen som ligger nära oss, längs med havet. Den var så sjukt mycket större än jag har fattat, vilket gjorde mig urglad. Här trodde jag att vi valt bort skog men fått hav, och så visar det sig att vi fått båda!? Vi gick runt i timmar och hittade massor av svamp, både trattisar och gulkantareller. Nils hittade ett par vantar. Så käkade vi picknicklunch och drack varm choklad ("vill gärna ha varmigla tack") på klipporna ovanför havet. Ja, det var ett guldögonblick den här hösten faktiskt. Det var det.


En helg åkte vi med min kollega Andrea och hennes familj till Strömma Farmlodge som hade Farmers market. Innan vi kom fram till Tvååker där det ligger föll regnet i så strida strömmar att hela Strömma höll på att flyta bort. Men vi trotsade leran och dikena som blivit forsar och fikade medan det regnade klart. Sen fick vi en jättefin eftermiddag. Nils och Lo som är nästan jämngamla fann varann till hundra procent och vägrade släppa varandras händer. Det hela var extremt gulligt. Och Los lillebror Alvar var bara några veckor gammal, också extremt gullig.
Jag och Axel lyckades också köpa den fantastiska postern "vinyl guy" som vi suktat länge efter, av formgivarna som gjort den som var där och sålde (JennyoJens). De hade specialpris på sin största storlek. Kostade ändå tusen spänn, men det får det vara värt.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com