tisdag 14 januari 2014

Föllseresa

På fredag fyller S 30! Jättegammalt. Minns att jag undrade när vi var typ sexton hur allt skulle vara där nånstans i framtiden när vi blev tretti och vuxna på riktigt. Som att det skulle vara ett helt annat liv. Och ändå känns det som att vi är precis samma. (Och samtidigt inte herregud, såklart, tack och lov och så vidare. Men ni fattar.)

Hur som helst, för att fira har vi spontanbokat en resa till Thailand! Vi tänkte redan i november eller något att vi skulle resa nånstans för att fira, men tog inte tag i det hela förrän förra veckan, och vips blev det Bangkok. Och så ska vi ta en buss till någon go ö, och där har vi tänkt röra oss ganska lite och solabadaläsaböckerätagott ganska mycket. Det blir fint!

Och det goa är att vi åker redan i övermorgon. Wey!

(Stressnivån den här veckan hamnade på i och med att jag inte är hemma nästa: inte helt rimlig. Fy fan. Men det blir nog värt det! Annat problem: Någon timme efter att vi hade bokat biljetterna insåg vi att de var megademonstrationer i Bangkok på gång och att folk bygger "köttmurar" vid alla vägar till och från huvudstaden. Men eh, köttmurarna är borta till fredag, visst?)

1 kommentar:

Linan sa...

Alltså du inspirerar verkligen till att bara dra iväg när man känner för det! Ha det grymt!